Over mij

In mijn praktijk in Woerden behandel ik met acupunctuur uiteenlopende klachten. Maar een ding is zeker, samen gaan we werken aan jouw herstel. Ik bespreek met jou mijn ideeën en het behandelplan om zo met jou tot een oplossing te komen, wat je klacht ook is.

Effectieve werking van acupunctuur

Ik vind het erg mooi om te zien dat je op een veilige manier met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Daarnaast heeft het voor veel van mijn cliënten een ontspannende werking. Mijn cliënten vertellen mij vaak dat traditionele vormen van geneeskunde hen niet verder konden helpen, maar acupunctuur wel.

Jouw herstel

Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat je lichaam je klacht kan oplossen. Ik behandel je vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en heling op zowel het fysieke als emotionele vlak.

Maak bij mij een afspraak

Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je meteen een afspraak bij mij wilt maken: bel mij of vul mijn contactformulier in.