Acupunctuur Woerden

Over mij

In mijn praktijk in Woerden behandel ik met acupunctuur uiteenlopende klachten. Maar een ding is zeker, samen gaan we werken aan jouw herstel. Ik bespreek met jou mijn ideeën en het behandelplan om zo met jou tot een oplossing te komen, wat je klacht ook is.

Effectieve werking van acupunctuur
Ik vind het erg mooi om te zien dat je op een veilige manier met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Daarnaast heeft het voor veel van mijn cliënten een ontspannende werking.

Mijn cliënten vertellen mij vaak dat traditionele vormen van geneeskunde hen niet verder konden helpen, maar acupunctuur wel. De effectieve werking van acupunctuur voor diverse klachten wordt dan ook met de tijd meer en meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft acupunctuur inmiddels al een sterk wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit nog steeds sterk.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat je lichaam je klacht kan oplossen. Ik behandel je vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en heling op zowel het fysieke als emotionele vlak.

Maak bij mij een afspraak
Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je meteen een afspraak bij mij wilt maken: bel mij of vul mijn contactformulier in.

Hogewalstraat 14
Woerden

Naar contactformulier >

Over Marjolein

Samen gaan we werken aan jouw herstel. In mijn praktijk in Woerden behandel ik uiteenlopende klachten.
Marjolein Berendsen

Ik ben aangesloten bij:

Zhong
Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde